Egészségedre szállítjuk!Delivered to your health!

Várunk szeretettel a kisbéri Baumarkt Kft. vevőtalalkozóján

Várunk szeretettel a kisbéri Baumarkt Kft. vevőtalalkozóján
import trade hungary

Várunk szeretettel a kisbéri Baumarkt Kft. vevőtalalkozóján

Ha nyári barkácsolásra adnátok a fejeteket, okvetlenül nézzetek be a kisbéri Baumarkt Kft. vevőtalalkozójára, ahol számos hasznos tanácsot kaphattok ebben a témában az ott dolgozóktól!

És ha egy kis felfrissülésre vágytok, az Import-Trade Hungary Kft. által forgalmazott prémium minőségű RIO Fresh italokat is megkóstolhatjátok! Keressétek a RIO Fresh standját, az üdítő finomságért!!!

#egeszsegedreszallitjuk #roadshow #kisber #riofresh #kitelepules #ithkft #importtradehungary #kostolo #mutimitiszol #egeszseg #egeszsegeseletmod #ikozosseg #kisberi #vevotalalkozo


Ez is érdekes lehet, korábbi postok:


Követve fogyasztóink igényeit, mára háztartási és gasztronómiai kiszerelésben is megtalálhatóak termékeink.
Újdonság, gondolunk a legkisebbekre is: pouch bag csomagolással egyszerûsítjük meg az anyukák hétköznapjait.

Kérdés esetén forduljon bizalommal hozzánk.
Import- Trade Hungary Kft.

IMPORT-TRADE HUNGARY

Kezdetben kizárólag az OVKO bébiételek és desszertek forgalmazását és a márka megismertetését tûztük ki célul, melynek fejlõdése a mai napig töretlen. A folyamatosan növekvõ vásárlói igényeknek köszönhetõen 2010-ben sikerült BIO valamint saját márkás termékekkel tovább fejlõdnünk.

Ismerjen meg minket!

Korábbi cikkek

A BIO bébiételek és desszertek, konzervek mellett már kézmûves tejtermékekkel, sajtkülönlegességekkel, fûszerkeverékekkel, svájci jeges kávékkal, zöldkávéval és szálas teákkal, chiamag és acai bogyóból készült italokkal, 100%-os frissen facsart gyümölcslevekkel is foglalkozunk.